Webdesign.

Uw digitale visitekaartje

Een website laat het gezicht van uw bedrijf zien. Het is uw digitale visitekaartje en het eerste contact tussen u en uw (potentiële) klanten. Lucid Media verzorgt uw totale webdesign en samen met u wordt er gekeken naar de invulling en het doel: Wat wordt de inhoud? Welke mensen wilt u bereiken? Op welke manier gebruikt u film- en fotomateriaal als online marketing? Deze en andere vragen worden beantwoord, zodat u zich straks optimaal kunt presenteren naar de buitenwereld.

U krijgt:

Responsive opmaak

Uw website schaalt mee met de grootte van het scherm, dus de website is geoptimaliseerd voor computer, tablet en smartphone.

Vindbaarheid

Als u teksten aanlevert worden deze gecheckt en geoptimaliseerd voor vindbaarheid in Google. Ook titels, pagina-omschrijvingen en afbeeldingen krijgen de juiste zoekwoorden, zodat uw website hoger wordt geïndexeerd in Google.

Onderhoud

U krijgt een uitgebreide uitleg als uw website afgerond is. Daarna kunt u zelf uw website makkelijk gaan bijhouden. Het is ook mogelijk dat Lucid Media uw website (gedeeltelijk) gaat onderhouden.

Domeinnaam en webhosting

Mocht u nog geen domeinnaam en webhosting aangevraagd hebben? Dan kan Lucid Media dit voor u doen.

Interesse in een website? Klik dan hier.