Voor particulieren.

Beeld voor een persoonlijke herinnering

Naast het maken van projecten voor bedrijven en organisaties is Lucid Media ook werkzaam voor particulieren. Hieronder vindt u een overzicht van de particuliere diensten.

Filmworkshops

Lucid Media verzorgt in samenwerking met SWP Productions filmworkshops voor particulieren en bedrijven. Dit doen ze onder de naam Filmdagje en maken onder andere lipdubs, videoclips en speelfilms. Dus bent u een familiedagje aan het plannen, zoekt u nog iets leuks voor een bedrijfsuitje of wilt u het vrijgezellenfeest van uw vriend of vriendin origineel aanpakken?

Neem dan een kijkje op www.filmdagje.nl

Trouwfilms

Gaat u (binnenkort) trouwen of kent u iemand die het huwelijksbootje instapt? Dan kan Lucid Media de trouwdag vastleggen voor een blijvende herinnering. In een introductiegesprek wordt besproken wat u wensen zijn. Wilt u alleen de ceremonie laten filmen of de hele dag t/m de feestavond? Kiest u voor een weddingclip van een paar minuten of wilt u liever een lange reportage met alle speeches? Alles is mogelijk!

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op!

Portretfotografie

Naast fotografie voor bedrijven maakt Lucid Media ook portretfoto’s op locatie. Bekijk hier enkele voorbeelden of bezoek mijn Flickr pagina voor meer (portret)foto’s.

Wilt u een fotoreportage laten maken? Neem dan contact op!