Net Iets Anders

Net Iets Anders is een grillrestaurant met bowlingbaan in de Oisterwijkse bossen. Men kan naast eten en drinken ook deelnemen aan diverse actieve en ontspannende activiteiten.

De website van Net Iets Anders was na een aantal jaren toe aan vernieuwing. Lucid Media ontwikkelde een compleet nieuwe website en bestaat uit informatie over de grill-arrangementen, activiteiten en andere mogelijkheden. De belangrijkste toevoegingen zijn de reserverings-formulieren. Men kan makkelijk een grill-arrangement boeken en ziet meteen wat de kosten hiervan zijn.

Naast het webdesign is Lucid Media ook verantwoordelijk voor (het grootste deel van) de fotografie en de promotiefilm op de website. De film laat in een minuut zien wat Net Iets Anders doet en staat daarom op de homepagina. Men heeft dan meteen een helder beeld van het bedrijf en de mogelijkheden.

De Facebook-pagina van Net Iets Anders wordt eenmaal per week geüpdatet door Lucid Media, met acties, nieuwtjes of leuke foto’s. Ook de site wordt regelmatig ververst. De eigenaren hebben dan geen omkijken naar hun online communicatie en kunnen dan alle aandacht geven aan hun bedrijf.

 

 www.netietsanders.nl

Informatie
Categorie:

film, fotografie, webdesign

Tags:

Facebook, fotografie, promotiefilm, reserveringsformulieren, website