Feesterij ‘t Stokske

Feesterij ’t Stokske te Moergestel biedt geheel verzorgde arrangementen aan voor uw familiedagje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Daarnaast is ’t Stokske de ideale plek om uw feest te organiseren.

Het logo en de huisstijl waren er al en Lucid Media kreeg de taak om deze te verwerken in een passende website. Het eindresultaat is een website met uitleg over de verschillende events en arrangementen.

Aan de hand van een paar activiteiten wordt er in een korte promotiefilm uitgelegd wat ’t Stokske doet. Dit filmpje is te vinden op de homepagina van de website. De bezoeker krijgt dan in één oogopslag een visueel beeld van het bedrijf.

Van een aantal activiteiten zijn 30-seconden filmpjes gemaakt. Deze staan op de pagina’s van de desbetreffende activiteiten. Naast tekst en foto’s kan men dus ook d.m.v. deze filmpjes (visuele) informatie krijgen. Klik hier voor een voorbeeld.

Lucid Media is voor een deel verantwoordelijk van de fotografie op de website. Ook worden er regelmatig foto’s gemaakt van activiteiten die vervolgens op de Facebook-pagina of website komen te staan.

 www.feesterijhetstokske.nl

Informatie
Categorie:

film, fotografie, webdesign

Tags:

fotografie, korte clips, promotiefilm, website