Film.

Een krachtig én overtuigend medium

Lucid Media maakt korte filmproducties voor online gebruik. Denk hierbij aan het presenteren van uw bedrijfsvisie in een promotiefilm, het geven van voorlichting over een bepaald onderwerp in een korte documentaire, of het presenteren van uzelf in een pitchfilm. Uw film staat vervolgens op uw website en/of YouTube en kunt u delen via Facebook, Twitter, LinkedIn… enzovoorts. Kortom, u bereikt een groot publiek door middel van een kort maar krachtig én overtuigend medium!

De voordelen:

Zet aan tot actie

De combinatie van beeld en geluid zorgt ervoor dat mensen geraakt worden en meer over uw bedrijf of organisatie te weten willen komen.

Multifunctioneel inzetbaar

Uw film is online te verspreiden via uw website, social media, e-mail en WhatsApp, maar u kunt deze ook makkelijk offline laten zien via uw smartphone en tablet. Denk hierbij aan beurzen, werkbesprekingen en presentaties.

Online aandacht

Door het plaatsen van uw film op internet zal de vindbaarheid toenemen. Google hecht namelijk een grote waarde aan online video. Daarnaast kan video makkelijk gedeeld worden via social media, waar mensen dit delen met vrienden en andere bedrijven.

Interesse in een film? Klik dan hier.